ProBuhalterija_kolektyvas

Mūsų įmonė – jūsų patikimas partneris buhalterinės apskaitos, finansų ir teisės srityse. Mes esame ramūs dėl aukštos paslaugų kokybės, nes mūsų komanda sudaryta iš patyrusių ir kompetentingų specialistų – buhalterių, finansininkų ir teisininkų.

Kai buhalterija tampa ne tik darbu, bet ir pagrindine veikla daugelį metų, mūsų kompetencija kalba pati už save. Mes nuolat sekame ir išbandome visus mokesčių įstatymų pasikeitimus, kad galėtume užtikrinti, jog jūsų įmonės finansai būtų tvarkomi nepriekaištingai.

MŪSŲ TIKSLAS – VISIŠKAI NUIMTI RŪPESČIUS NUO VADOVO PEČIŲ

Mūsų tikslas yra užtikrinti, kad vadovai galėtų susitelkti į savo verslo plėtrą, nesirūpindami dėl finansų ir buhalterinės apskaitos tvarkymo. Šia kryptimi dirbame jau ne vienerius metus ir pasiekėme įspūdingų rezultatų. Kai kurie mūsų klientai nė karto nėra bendravę su VMI atstovais, nes visus formalumus sutvarkome mes – klientui tereikia pasirašyti dokumentus arba patvirtinti juos elektroniniu parašu.

ILGAMETĖ PATIRTIS IR AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS PASLAUGOS

Mūsų komandoje visi nariai turi ilgametę patirtį buhalterinės apskaitos srityje, todėl galime teikti aukščiausios kokybės paslaugas jūsų įmonei. Per daugelį metų aptarnavome dešimtis skirtingų klientų, kurie padėjo mums įsigilinti į įvairių verslo sričių finansų specifiką.

Deimantė Kiesė, ProBuhalterija

Deimantė Kiesė

Įmonės steigėja ir vadovė

ProBuhalterija

Galime pasiūlyti kokybiškas paslaugas:

  • Gamybos įmonėms
  • Transporto ir logistikos kompanijoms, dirbančioms Lietuvos ir tarptautiniu mastu
  • Didmenine ir mažmenine prekyba užsiimančioms bendrovėms
  • IT kompanijoms
  • Sandėliavimo paslaugų teikėjams
  • Maitinimo įstaigoms
  • Elektroninėms parduotuvėms
  • Įvairių paslaugų verslams

MŪSŲ PATIRTIS IR KOMPETENCIJA LEIDŽIA APTARNAUTI BET KOKIO PROFILIO ĮMONES, DIRBANČIAS TIEK LIETUVIJE, TIEK UŽSIENYJE (bet registruotas Lietuvoje).

Jei norite sužinoti daugiau apie mūsų kompetenciją ir paslaugas, susisiekite su mumis. Laukiame jūsų paklausimo telefonu +370 687 190 14 arba el. paštu [email protected].